Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 FIFA2K
Defend Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Wenhui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruitong. Wenhui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenhuan met een snel genomen vrije trap. Daar is Xianghai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - FIFA2K 1:0

43e minuut.
Along kopt de bal weg. Xugang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruitong. Ruitong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 64%, FIFA2K 36%.
先敌先锋 - FIFA2K 1:0

81e minuut.
Wenhui geeft een hoge lob. Jinsong rent richting de bal. Jinsong passt de bal met de wreef. Wenhuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenhuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - FIFA2K 2:0

83e minuut.
Jianlin is nu in balbezit. Jianlin geeft een lange en hoge pass. Yinling met een sublieme pass. Along rent richting de bal. Along schiet op doel. Chenglei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 47%, FIFA2K 53%.
先敌先锋 - FIFA2K 2:0