Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA2K 先敌先锋
Normal Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Zongwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulian geeft een lange en hoge pass. Daar is Xugang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenhui rent richting de bal. Wenhui haalt uit met een fantastische trap. Quangui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - 先敌先锋 0:1

15e minuut.
Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Along heeft problemen om de bal te vangen. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong schiet op doel. Cunzhuang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIFA2K - 先敌先锋 1:1

40e minuut.
Wenhui is nu in balbezit. Xugang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xugang met een sublieme pass. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei haalt uit met een fantastische trap. Quangui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - 先敌先锋 1:2

44e minuut.
Ruitong met een sublieme pass. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenhuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Along verovert de bal door een tackle van achteren. Along schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 45%, 先敌先锋 55%.
FIFA2K - 先敌先锋 1:2

49e minuut.
Klungelig pakt Xugang de bal. Xugang speelt de bal door. Zhenlong is nu in balbezit. Bat-Erdene onderschept slim de pass. Bat-Erdene geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Erzhuo met een snelle inworp. Jinsong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiong. Jinsong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jinsong kan niet meer verder spelen. Fengwen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 39%, 先敌先锋 61%.
FIFA2K - 先敌先锋 1:2