Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jssn fc Sir Cat FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Feishuo de bal onder controle te krijgen. Jinsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinsong passt de bal in één keer door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - Sir Cat FC 1:0

13e minuut.
Hongjun kan de bal niet met de borst controleren. Hongze verovert de bal door een tackle van achteren. Hongze probeert naar een medespeler te passen. Zishan rent richting de bal. Zishan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zishan kopt de bal weg. Tingkai rent richting de bal. Tingkai geeft de bal voor. Zishan is nu in balbezit. Zishan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beining raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xinye komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bing passt de bal met de wreef. Jianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianrong passt de bal met de wreef. Jinsong is nu in balbezit. Jinsong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 55%, Sir Cat FC 45%.
jssn fc - Sir Cat FC 1:0

48e minuut.
Hongze kopt de bal weg. Feishuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feishuo geeft een hoge lob. Tingkai rent richting de bal. Tingkai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenzhi met de inworp. Jianrong rent richting de bal. Yuping onderschept slim de pass. Yuping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 69%, Sir Cat FC 31%.
jssn fc - Sir Cat FC 1:0