Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flywithsun 先敌先锋
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Songmiao rent richting de bal. Xugang rent richting de bal. Songmiao onderschept slim de pass. Baifu is nu in balbezit. Baifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flywithsun - 先敌先锋 1:0

5e minuut.
Yongzhi is nu in balbezit. Yongzhi passt de bal zonder na te denken. Zhiyong is nu in balbezit. Zongwei onderschept slim de pass. Zongwei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tielin probeert naar een medespeler te passen. Wenhuan rent richting de bal. Wenhuan passt de bal in één keer door. Ouya rent richting de bal. Ouya schiet op doel. Jiaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flywithsun 41%, 先敌先锋 59%.
flywithsun - 先敌先锋 1:0

46e minuut.
Songmiao geeft een lange en hoge pass. Xiong kopt de bal weg. Lian probeert de bal aan de voet te houden. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zhenlong verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenlong probeert naar een medespeler te passen. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao schiet op doel. Jiaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flywithsun - 先敌先锋 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flywithsun 40%, 先敌先锋 60%.
flywithsun - 先敌先锋 2:0