Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 flywithsun
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Yike rent richting de bal. Wenhui onderschept slim de pass. Wenhui met een sublieme pass. Klungelig pakt Zongwei de bal. Zongwei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Wenhui passt de bal zonder na te denken. Zongwei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yike. Yike krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Baifu rent richting de bal. Baifu haalt uit met een fantastische trap. Cunzhuang kopt de bal weg. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wenhuan geeft een lange en hoge pass. Xugang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xugang speelt de bal door. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhenyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Yike rent richting de bal. Yike geeft een lange en hoge pass. Xingzhong rent richting de bal. Songmiao onderschept slim de pass. Songmiao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 59%, flywithsun 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
先敌先锋 - flywithsun 0:0

57e minuut.
Zhiyong rent richting de bal. Wenhui onderschept slim de pass. Wenhui probeert naar een medespeler te passen. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wenhuan onderschept slim de pass. Yongzhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenhuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tielin rent richting de bal. Tielin passt de bal in één keer door. Wenhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu onderschept slim de pass. Baifu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yongzhi rent richting de bal. Yongzhi met een sublieme pass. Songmiao is nu in balbezit. Baifu is nu in balbezit. Baifu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 55%, flywithsun 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
先敌先锋 - flywithsun 0:0