Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA2K Dark Matter
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yingying is nu in balbezit. Yingying probeert naar een medespeler te passen. Yinling met een sublieme pass. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Along schiet op doel. Weiguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Yinling is nu in balbezit. Zengrui onderschept slim de pass. Along is nu in balbezit. Along schiet op doel. Daar is Aowei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiguo bokst de bal weg.

19e minuut.
Ruige is nu in balbezit. Ze begaat een overtreding. Ruige is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruige zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dangdang heeft problemen om de bal te vangen. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Along schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruige speelt de bal door. Along rent richting de bal. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - Dark Matter 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 54%, Dark Matter 46%.
FIFA2K - Dark Matter 1:0

50e minuut.
Ruige met een sublieme pass. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongyi is nu in balbezit. Along verovert de bal door een tackle van achteren. Along draait met de bal, schiet en ... Weiguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ruige onderschept slim de pass. Ruige geeft de bal voor. Dangdang is nu in balbezit. Along is nu in balbezit. Along schiet op doel. Weiguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Yinling bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinling geeft een lange en hoge pass. Aowei bereikt de bal nog maar net als eerste. Along rent richting de bal. Along schiet op doel. Weiguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ze geeft een lange en hoge pass. Bat-Erdene is nu in balbezit. Bat-Erdene probeert naar een medespeler te passen. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Along haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jianlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bat-Erdene rent richting de bal. Bat-Erdene met een sublieme pass. Ruige rent richting de bal. Ruige speelt de bal door. Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 36%, Dark Matter 64%.
FIFA2K - Dark Matter 1:0