Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
博卡青年 jssn fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yapeng is nu in balbezit. Jixiong verovert de bal door een tackle van achteren. Dongpeng maakt een afschuwelijke overtreding. Dongpeng krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jinsong probeert naar een medespeler te passen. Guge bereikt de bal nog maar net als eerste. Guge geeft een lange en hoge pass. Chuanlin rent richting de bal. Chuanlin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Guanli met een harde bal richting middenveld. Yanzhong kopt de bal weg. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dongpeng passt de bal met de wreef. Xingcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingcan speelt de bal door. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
博卡青年 - jssn fc 1:0

22e minuut.
Keting heeft problemen om de bal te vangen. Liangzhi rent richting de bal. Keting legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keting krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yanzhong kopt de bal weg. Klungelig pakt Hongjun de bal. Xinyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xinyu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Xinyu rent richting de bal. Xinyu geeft een lange en hoge pass. Qiong kopt de bal weg. Chuanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Xinyu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Youyi. Xinyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xinyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xinwu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin is nu in balbezit. Hongjun onderschept slim de pass. Xinyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xinyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
博卡青年 - jssn fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 博卡青年 33%, jssn fc 67%.
博卡青年 - jssn fc 2:0

60e minuut.
Yapeng geeft een lange en hoge pass. Qiong is nu in balbezit. Youyi begaat een overtreding. Youyi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Xinyu geeft een hoge lob. Xingcan is nu in balbezit. Xingcan passt de bal in één keer door. Xinyu rent richting de bal. Xinyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dongpeng met een snelle inworp. Xingcan geeft de bal voor. Qiong heeft problemen om de bal te vangen. Chuanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin draait met de bal, schiet en ... Guanli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
博卡青年 - jssn fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 博卡青年 43%, jssn fc 57%.
博卡青年 - jssn fc 3:0