Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 博卡青年
Defend Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Xugang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xinyu met een sublieme pass. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jiaqi met een harde bal richting middenveld. Dongpeng kopt de bal weg. Daar is Xinyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinyu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cunzhuang de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Xinyu is nu in balbezit. Xinyu speelt de bal door. Cunzhuang is nu in balbezit. Chuanlin onderschept slim de pass. Chuanlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wenhui rent richting de bal. Yanzhong rent richting de bal. Yanzhong passt de bal in één keer door. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jiaqi trapt de bal weg van het doel. Dongpeng kopt de bal weg. Daar is Xiong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin schiet op doel. Jiaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Wenhuan de bal onder controle te krijgen. Xingcan is nu in balbezit. Xingcan passt de bal in één keer door. Xinyu is nu in balbezit. Xinyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - 博卡青年 0:1

24e minuut.
Dongpeng speelt de bal door. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin rent richting de bal. Chuanlin schiet op doel. Jiaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yanzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanzhong met een sublieme pass. Wenhuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - 博卡青年 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 73%, 博卡青年 27%.
先敌先锋 - 博卡青年 0:2

63e minuut.
Wenhui is nu in balbezit. Wenhui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dongpeng de bal onder controle te krijgen. Zongwei rent richting de bal. Zongwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tiao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xingcan met de inworp. Xinyu is nu in balbezit. Xinyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wenhuan is nu in balbezit. Wenhuan passt de bal zonder na te denken. Cunzhuang rent richting de bal. Cunzhuang passt de bal in één keer door. Daar is Jiaqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 66%, 博卡青年 34%.
先敌先锋 - 博卡青年 0:2