Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sir Cat FC Dark Matter
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zengrui verovert de bal door een tackle van achteren. Beining bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengrui maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zengrui naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Huiren rent richting de bal. Beining verovert de bal door een tackle van achteren. Beining passt de bal met de wreef. Yuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuping schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wenzhi rent richting de bal. Huiren onderschept slim de pass. Huiren geeft de bal voor. Yuhong rent richting de bal. Yuhong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Wenzhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangdang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenzhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Yuping neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sir Cat FC - Dark Matter 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sir Cat FC 35%, Dark Matter 65%.
Sir Cat FC - Dark Matter 1:0

61e minuut.
Hongze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yongyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tingkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingying onderschept slim de pass. Yingying geeft een lange en hoge pass. Dekai rent richting de bal. Dekai geeft een hoge lob. Paal! Xueyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wenzhi geeft de bal voor. Dangdang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feishuo speelt de bal door. Dayuan rent richting de bal. Dayuan draait met de bal, schiet en ... Weiguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Yuhong rent richting de bal. Huiren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feishuo. Feishuo krijgt een gele kaart. Huiren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Huiren kan niet meer verder spelen. Feishuo met een sublieme pass. Zhuoxiang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sir Cat FC 49%, Dark Matter 51%.
Sir Cat FC - Dark Matter 1:0