Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
海空灵 FIFA2K
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Chuchuan de bal. Chuchuan met een sublieme pass. Lianyun probeert naar een medespeler te passen. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yaohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong onderschept slim de pass. Ruitong met een sublieme pass. Bat-Erdene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bat-Erdene geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Huizhou de bal. Huizhou geeft een lange en hoge pass. Daar is Xianghai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Xianghai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huizhou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzhuo rent richting de bal. Junjie is nu in balbezit. Junjie schiet op doel. Erzhuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ruitong is nu in balbezit. Ruitong met een sublieme pass. Yaohua is nu in balbezit. Ruitong onderschept slim de pass. Ruitong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Xinhao niet meer kan verder spelen. Guibin komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Moran met een sublieme pass. Ruige is nu in balbezit. Yaohua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaohua krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Xianghai geeft de bal voor. Inworp. Huizhou met de inworp. Daar is Lianyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianyun geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 50%, FIFA2K 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
海空灵 - FIFA2K 0:0

58e minuut.
Jinsong rent richting de bal. Jinsong geeft een hoge lob. Xiaoxiao rent richting de bal. Yinling is nu in balbezit. Yinling geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chuchuan geeft een lange en hoge pass. Ruitong kopt de bal weg. Zhen geeft de bal voor. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 57%, FIFA2K 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
海空灵 - FIFA2K 0:0