Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jssn fc flywithsun
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Bing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing passt de bal zonder na te denken. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu rent richting de bal. Baifu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hongjun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongjun geeft een lange en hoge pass. Jinsong probeert naar een medespeler te passen. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zhiyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangzhi begaat een overtreding. Zhiyong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhiyong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xinwu kopt de bal weg. Klungelig pakt Youyi de bal. Baifu is nu in balbezit. Baifu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hongjun onderschept slim de pass. Hongjun passt de bal zonder na te denken. Songmiao heeft problemen om de bal te vangen. Songmiao draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Xinwu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 62%, flywithsun 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jssn fc - flywithsun 0:0

49e minuut.
Ouya probeert naar een medespeler te passen. Jianrong rent richting de bal. Baifu verovert de bal door een tackle van achteren. Baifu passt de bal met de wreef. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - flywithsun 0:1

53e minuut.
Songmiao rent richting de bal. Hongjun rent richting de bal. Songmiao verovert de bal door een tackle van achteren. Songmiao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Youyi is nu in balbezit. Songmiao is nu in balbezit. Youyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Youyi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Jixiong probeert naar een medespeler te passen. Yike rent richting de bal. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ... Dongri probeert de bal aan de voet te houden. Zhenyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Baifu speelt de bal door. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinwu rent richting de bal. Songmiao verovert de bal door een tackle van achteren. Songmiao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 43%, flywithsun 57%.
jssn fc - flywithsun 0:1