Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Matter 博卡青年
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Xinyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shunping komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Qiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiong geeft een hoge lob. Daar is Yongyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Matter - 博卡青年 0:1

27e minuut.
Zhuoxiang is nu in balbezit. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Dangdang is nu in balbezit. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Shunping schiet op doel. Weiguo bokst de bal weg.

35e minuut.
Shunping onderschept slim de pass. Shunping probeert naar een medespeler te passen. Zengrui is nu in balbezit. Chuanlin onderschept slim de pass. Chuanlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ze rent richting de bal. Yanzhong onderschept slim de pass. Yanzhong probeert naar een medespeler te passen. Shunping rent richting de bal. Shunping schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dongpeng rent richting de bal. Dongpeng geeft een lange en hoge pass. Zhuoxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Shunping haalt uit met een fantastische trap. Weiguo bokst de bal weg. Daar is Dangdang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dangdang rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Matter - 博卡青年 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Matter 59%, 博卡青年 41%.
Dark Matter - 博卡青年 0:2

59e minuut.
Daar is Qiong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qiong speelt de bal door. Chuanlin rent richting de bal. Shunping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping schiet op doel. Weiguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dangdang heeft problemen om de bal te vangen. Chuanlin rent richting de bal. Dangdang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chuanlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanzhong met een snel genomen vrije trap. Weiguo bokst de bal weg.

68e minuut.
Dekai speelt de bal door. Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongpeng begaat een overtreding. Ze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ze kan niet meer verder spelen. Huiren komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Shunping onderschept slim de pass. Shunping passt de bal zonder na te denken. Chuanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zhuoxiang is nu in balbezit. Shunping onderschept slim de pass. Shunfu rent richting de bal. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Shunping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Qiong is nu in balbezit. Qiong geeft een hoge lob. Yongyi heeft problemen om de bal te vangen. Chuanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Matter - 博卡青年 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Matter 59%, 博卡青年 41%.
Dark Matter - 博卡青年 0:3