Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
海空灵 flywithsun
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tielin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tielin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhen de bal. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yongzhi rent richting de bal. Yongzhi speelt de bal door. Songmiao rent richting de bal. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yuhong speelt de bal door. Huizhou speelt de bal door. Junjie rent richting de bal. Junjie haalt uit met een fantastische trap. Zhenyue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Zhenyue trapt de bal weg van het doel. Chuchuan kopt de bal weg. Lianyun rent richting de bal. Lianyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lianyun is nu in balbezit. Lianyun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ai de bal. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 1:0

15e minuut.
Yaohua bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yike. Yaohua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaohua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dongri heeft problemen om de bal te vangen. Junjie rent richting de bal. Junjie draait met de bal, schiet en ... Zhenyue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 2:0

19e minuut.
Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun probeert naar een medespeler te passen. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baifu kopt de bal weg. Guoming probeert de bal met de borst te controleren. Guoming speelt de bal door. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Junjie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lianyun rent richting de bal. Lianyun haalt uit met een fantastische trap. Zhenyue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 3:0

24e minuut.
Huizhou onderschept slim de pass. Huizhou geeft de bal voor. Ouya kopt de bal weg. Junjie heeft problemen om de bal te vangen. Junjie schiet op doel. Zhenyue bokst de bal weg.

33e minuut.
Yongzhi met een sublieme pass. Zhiyong is nu in balbezit. Huizhou maakt een afschuwelijke overtreding. Huizhou krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Yaohua met een sublieme pass. Yuhong rent richting de bal. Yongzhi onderschept slim de pass. Baifu rent richting de bal. Baifu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 49%, flywithsun 51%.
海空灵 - flywithsun 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Zhiyong de bal. Yaohua is nu in balbezit. Zhiyong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaohua raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaohua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dongri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongri geeft een hoge lob. Inworp. Huizhou met een snelle inworp. Lianyun geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 4:1

66e minuut.
Baifu probeert naar een medespeler te passen. Liangying is nu in balbezit. Liangying passt de bal in één keer door. Baifu is nu in balbezit. Baifu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chuchuan met een snelle inworp. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baifu rent richting de bal. Baifu geeft een lange en hoge pass. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao draait met de bal, schiet en ... Guibin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - flywithsun 4:2

72e minuut.
Yaohua probeert naar een medespeler te passen. Yuhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuhong speelt de bal door. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Yongzhi is nu in balbezit. Yongzhi geeft een lange en hoge pass. Lianyun probeert de bal aan de voet te houden. Zhen rent richting de bal. Zhen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zhen geeft een lange en hoge pass. Dongri rent richting de bal. Junjie verovert de bal door een tackle van achteren. Junjie schiet op doel. Zhenyue probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yike geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liangying de bal. Guoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu onderschept slim de pass. Baifu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 47%, flywithsun 53%.
海空灵 - flywithsun 4:2