Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jssn fc FIFA2K
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


43e minuut.
Jianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong onderschept slim de pass. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 60%, FIFA2K 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jssn fc - FIFA2K 0:0

54e minuut.
Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong geeft de bal voor. Qingyuan is nu in balbezit. Along onderschept slim de pass. Along draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - FIFA2K 0:1

59e minuut.
Bat-Erdene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bat-Erdene probeert naar een medespeler te passen. Along rent richting de bal. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong schiet op doel. Guanli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Youyi probeert naar een medespeler te passen. Along is nu in balbezit. Along probeert naar een medespeler te passen. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong schiet op doel. Guanli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - FIFA2K 0:2

70e minuut.
Xianghai verovert de bal door een tackle van achteren. Xianghai geeft de bal voor. Xinwu kopt de bal weg. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - FIFA2K 0:3

74e minuut.
Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongjun is nu in balbezit. Along begaat een overtreding. Hongjun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hongjun kan niet meer verder spelen. Qilin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bat-Erdene geeft een lange en hoge pass. Ruige is nu in balbezit. Xianrong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xianrong krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Qilin met een sublieme pass. Jixiong is nu in balbezit. Erzhuo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erzhuo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 52%, FIFA2K 48%.
jssn fc - FIFA2K 0:3