Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golos 添元地方
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Haiqiang geeft een hoge lob. Qixia heeft problemen om de bal te vangen. Achen is nu in balbezit. Achen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guoping de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Qiji rent richting de bal. Qiji geeft een hoge lob. Zungui kopt de bal weg. Zongbi rent richting de bal. Zongbi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kao bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golos 39%, 添元地方 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golos - 添元地方 0:0

54e minuut.
Guoping rent richting de bal. Hongjie probeert naar een medespeler te passen. Minghui speelt de bal door. Qiji is nu in balbezit. Qiji geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Qiji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zungui de bal. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui verovert de bal door een tackle van achteren. Zungui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zongbi rent richting de bal. Rancheng verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zungui. Zungui krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gaoting geeft een hoge lob. Xinlong heeft problemen om de bal te vangen. Zongbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongbi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golos - 添元地方 1:0

86e minuut.
Gaoting probeert naar een medespeler te passen. Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui passt de bal zonder na te denken. Zongbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golos 34%, 添元地方 66%.
Golos - 添元地方 1:0