Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
0.123456789 蓝狮
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Zhihe met een sublieme pass. Fuqiang is nu in balbezit. Fuqiang probeert naar een medespeler te passen. Yongjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongjiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0.123456789 - 蓝狮 0:1

8e minuut.
Qingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyang verovert de bal door een tackle van achteren. Heyang passt de bal in één keer door. Zhihe rent richting de bal. Zhihe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Qingshuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazhou verovert de bal door een tackle van achteren. Yazhou passt de bal met de wreef. Keyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Tianjian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keyu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lu. Keyu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keyu kan niet meer verder spelen. Leihao komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Yazhou kopt de bal weg. Leihao is nu in balbezit. Mengmeng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leihao raakt geblesseerd tijdens het duel. Yongjiu neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0.123456789 72%, 蓝狮 28%.
0.123456789 - 蓝狮 0:1

48e minuut.
Tianjian probeert naar een medespeler te passen. Qingjian rent richting de bal. Qingjian geeft een hoge lob. Leihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leihao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Weibo onderschept slim de pass. Yongjiu is nu in balbezit. Met opzet legt Lu zijn tegenspeler op de grond. Lu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lu rent richting de bal. Weibo verovert de bal door een tackle van achteren. Weibo passt de bal met de wreef. Yongjiu heeft problemen om de bal te vangen. Yongjiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aifu met een harde bal richting middenveld. Yazhou heeft problemen om de bal te vangen. Lu rent richting de bal. Yongjiu onderschept slim de pass. Yongjiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zhihe probeert naar een medespeler te passen. Jinyong is nu in balbezit. Liqing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liqing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0.123456789 46%, 蓝狮 54%.
0.123456789 - 蓝狮 0:1