Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogba! 恒达
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bailiang met een harde bal richting middenveld. Shaodong kopt de bal weg. zhonghuan probeert de bal aan de voet te houden. Luxin rent richting de bal. Luxin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chuliang passt de bal in één keer door. Zhongyang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Youyi. Youyi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhenqiang met een snelle inworp. Guanying bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanying passt de bal in één keer door. Jianghua geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bailiang met een harde bal richting middenveld. Shaodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongbi maakt een afschuwelijke overtreding. Zongbi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jianghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianghua passt de bal zonder na te denken. Guangguang rent richting de bal. Guangguang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xifu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Xifu met een harde bal richting middenveld. zhonghuan kopt de bal weg. Zongbi heeft problemen om de bal te vangen. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin haalt uit met een fantastische trap. Mengde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 63%, 恒达 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogba! - 恒达 0:0

46e minuut.
Guangguang heeft problemen om de bal te vangen. Luxin onderschept slim de pass. Luxin passt de bal zonder na te denken. Shaodong rent richting de bal. Shaodong haalt uit met een fantastische trap. Mengde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Shaodong draait met de bal, schiet en ... Zhongyang is nu in balbezit. zhonghuan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhongyang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shaodong neemt de penalty, wat een uithaal! Mengde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Jianren de bal onder controle te krijgen. Chuliang rent richting de bal. Chuliang geeft een hoge lob. Shaodong rent richting de bal. Shaodong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guanying schiet op doel. Xifu kopt de bal weg. Daar is Yuanyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Youyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 48%, 恒达 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogba! - 恒达 0:0