Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golos 上海东亚竞技
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sangui geeft een hoge lob. Inworp. Moran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zungui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qiji de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gaoting geeft een hoge lob. Daar is Zongbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui is nu in balbezit. Zongbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongbi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Minghui kopt de bal weg. Klungelig pakt Jiandong de bal. Qiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiji geeft een hoge lob. Zongbi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Moran met de inworp. Gaoting is nu in balbezit. Zhenchang is nu in balbezit. Gaoting onderschept slim de pass. Gaoting geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golos 35%, 上海东亚竞技 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golos - 上海东亚竞技 0:0

46e minuut.
Zungui passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhenchang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zungui krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Jinxing kopt de bal weg. Zhenchang is nu in balbezit. Gaoting begaat een overtreding. Gaoting krijgt een gele kaart. Zhenchang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Gaoting onderschept slim de pass. Gaoting speelt de bal door. Hongjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruixing verovert de bal door een tackle van achteren. Ruixing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Xiangchen passt de bal in één keer door. Zungui rent richting de bal. Zungui schiet op doel. Qiji kopt de bal weg. Daar is Zongbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Xiangguang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qiji met een snelle inworp. Xuejin rent richting de bal. Xuejin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zongbi draait met de bal, schiet en ... Xiangguang probeert de bal aan de voet te houden. Xiangchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaoting verovert de bal door een tackle van achteren. Gaoting geeft een lange en hoge pass. Paal!

71e minuut.
Hongjie rent richting de bal. Hongjie geeft een lange en hoge pass. Zongbi rent richting de bal. Zongbi draait met de bal, schiet en ... Xiangguang probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Qiji rent richting de bal. Qiji passt de bal met de wreef. Zongbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongbi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jiancheng de bal. Yunlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Xiangguang rent richting de bal. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui begaat een overtreding. Zungui krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golos 42%, 上海东亚竞技 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golos - 上海东亚竞技 0:0