Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
恒达 蓝狮
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Jianghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Weibo is nu in balbezit. Weibo passt de bal met de wreef. Leihao rent richting de bal. Leihao haalt uit met een fantastische trap. Mengde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Guanying verovert de bal door een tackle van achteren. Guanying passt de bal zonder na te denken. Leihao is nu in balbezit. Leihao haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert zhonghuan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - 蓝狮 0:1

5e minuut.
Linxin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yongjiu is nu in balbezit. Yongjiu met een sublieme pass. Leihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leihao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Yongjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leihao is nu in balbezit. Yongjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongjiu haalt uit met een fantastische trap. Mengde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - 蓝狮 0:2

25e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan passt de bal zonder na te denken. Weibo heeft problemen om de bal te vangen. Yongjiu rent richting de bal. Yongjiu haalt uit met een fantastische trap. Mengde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mengde trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Youyi de bal. Youyi geeft een lange en hoge pass. Zhenqiang is nu in balbezit. Zhenqiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tieliang trapt de bal weg van het doel. Jianghua kopt de bal weg. Yazhou heeft problemen om de bal te vangen. Guangguang rent richting de bal. Guangguang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zhenqiang onderschept slim de pass. Yazhou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenqiang onderschept slim de pass. Guanying bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanying geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - 蓝狮 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 64%, 蓝狮 36%.
恒达 - 蓝狮 1:2

49e minuut.
Yongjiu speelt de bal door. Leihao rent richting de bal. Yuyun is nu in balbezit. Leihao onderschept slim de pass. Leihao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Liqing rent richting de bal. Liqing geeft de bal voor. Leihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leihao draait met de bal, schiet en ... Mengde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - 蓝狮 1:3

59e minuut.
Jiajun geeft een lange en hoge pass. Mengde speelt de bal door. Weibo is nu in balbezit. Guangguang verovert de bal door een tackle van achteren. Guangguang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tieliang bokst de bal weg. Tieliang met een sublieme pass. Jiajun met een sublieme pass. Xiangchen is nu in balbezit. Leihao verovert de bal door een tackle van achteren. Leihao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Yazhou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youyi met een snelle inworp. Guanying rent richting de bal. Guanying haalt uit met een fantastische trap. Tieliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 60%, 蓝狮 40%.
恒达 - 蓝狮 1:3