Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无锡恒大淘宝 Golos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Zhizhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingqun is nu in balbezit. Daar is Xingqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingqun draait met de bal, schiet en ... Tianqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
无锡恒大淘宝 - Golos 1:0

14e minuut.
Zhijie probeert de bal met de borst te controleren. Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhijie. Zhijie krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliang rent richting de bal. Shitao verovert de bal door een tackle van achteren. Shitao geeft de bal voor. Hao heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
无锡恒大淘宝 - Golos 1:1

16e minuut.
Xingqun verovert de bal door een tackle van achteren. Zongbi rent richting de bal. Zongbi passt de bal in één keer door. Zhizhang rent richting de bal. Zhizhang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
无锡恒大淘宝 - Golos 2:1

21e minuut.
Xuejin passt de bal in één keer door. Daar is Zongbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yansheng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zongbi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shitao kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
无锡恒大淘宝 - Golos 2:2

28e minuut.
Zhizhang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhizhang speelt de bal door. Xingqun rent richting de bal. Xingqun schiet op doel. Guoping probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Shitao de bal. Zongbi rent richting de bal. Zhijie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhijie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zongbi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zongbi kan niet meer verder spelen. Tailai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无锡恒大淘宝 46%, Golos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
无锡恒大淘宝 - Golos 2:2

46e minuut.
Xingqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuejin maakt een afschuwelijke overtreding. Xingqun raakt geblesseerd tijdens het duel. Yansheng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guoping kopt de bal weg. Daar is Qixia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaohua geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无锡恒大淘宝 44%, Golos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
无锡恒大淘宝 - Golos 2:2