Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
上海东亚竞技 添元地方
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Xiangchen heeft problemen om de bal te vangen. Jiayou is nu in balbezit. Xiangchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayou verovert de bal door een tackle van achteren. Jiayou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Xiangchen probeert naar een medespeler te passen. Zhenchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenchang passt de bal zonder na te denken. Ruixing is nu in balbezit. Ruixing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mingge geeft een hoge lob. Rancheng rent richting de bal. Rancheng probeert naar een medespeler te passen. Jiayou is nu in balbezit. Jiayou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 上海东亚竞技 44%, 添元地方 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
上海东亚竞技 - 添元地方 0:0

47e minuut.
Lanxing verovert de bal door een tackle van achteren. Lanxing probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rancheng de bal. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Youliang heeft problemen om de bal te vangen. Xiangchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangchen passt de bal in één keer door. Ruixing rent richting de bal. Ruixing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
上海东亚竞技 - 添元地方 1:0

57e minuut.
Rancheng geeft een hoge lob. Xiangchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangchen passt de bal met de wreef. Ruixing rent richting de bal. Ruixing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lanxing is nu in balbezit. Zhenchang onderschept slim de pass. Zhenchang passt de bal in één keer door. Ruixing rent richting de bal. Ruixing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rui passt de bal met de wreef. Lingfeng is nu in balbezit. Lingfeng probeert naar een medespeler te passen. Jiayou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayou haalt uit met een fantastische trap. Yunlong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Geng is nu in balbezit. Geng met een sublieme pass. Ruixing bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 上海东亚竞技 50%, 添元地方 50%.
上海东亚竞技 - 添元地方 1:0