Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
添元地方 上海东亚竞技
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Rancheng rent richting de bal. Rancheng probeert naar een medespeler te passen. Haiqiang controleert de bal met de borst. Ruixing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruixing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
添元地方 - 上海东亚竞技 0:1

32e minuut.
Geng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenchang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rui. Rui krijgt een gele kaart. Zhenchang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Haiqiang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Haiqiang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ruixing heeft problemen om de bal te vangen. Rancheng rent richting de bal. Ruixing begaat een overtreding. Ruixing krijgt een gele kaart. Rancheng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 添元地方 55%, 上海东亚竞技 45%.
添元地方 - 上海东亚竞技 0:1

48e minuut.
Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang geeft een hoge lob. Jiandong controleert de bal met de borst. Achen rent richting de bal. Achen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lingfeng probeert naar een medespeler te passen. Achen rent richting de bal. Xiangchen begaat een overtreding. Xiangchen krijgt een gele kaart. Achen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Achen kan niet meer verder spelen. Jiayou komt het veld opgelopen. Rui met een snel genomen vrije trap. Youliang geeft een lange en hoge pass. Yunlong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiayou rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jiayou rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
添元地方 - 上海东亚竞技 1:1

81e minuut.
Lingfeng heeft problemen om de bal te vangen. Rancheng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lingfeng. Lingfeng krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Jiayou is nu in balbezit. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayou onderschept slim de pass. Jiayou haalt uit met een fantastische trap. Jiancheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
添元地方 - 上海东亚竞技 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 添元地方 69%, 上海东亚竞技 31%.
添元地方 - 上海东亚竞技 2:1