Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
恒达 Golos
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Moran geeft een lange en hoge pass. Mengde speelt de bal door. Daar is Guanying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungui rent richting de bal. Zungui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Shitao verovert de bal door een tackle van achteren. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitao verovert de bal door een tackle van achteren. Shitao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - Golos 0:1

16e minuut.
Gaoting kopt de bal weg. Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui speelt de bal door. Klungelig pakt Shitao de bal. Shitao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Zhenqiang passt de bal in één keer door. Zungui rent richting de bal. Zungui passt de bal in één keer door. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Qixia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Youyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guanying bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanying geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zungui met een sublieme pass. Moran rent richting de bal. Moran probeert naar een medespeler te passen. Shitao rent richting de bal. Shitao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 63%, Golos 37%.
恒达 - Golos 0:1

51e minuut.
Jianghua rent richting de bal. Zungui verovert de bal door een tackle van achteren. Zungui probeert naar een medespeler te passen. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Qiji rent richting de bal. Qiji geeft een hoge lob. Shitao rent richting de bal. Shitao draait met de bal, schiet en ... Mengde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mengde probeert naar een medespeler te passen. Guangguang kopt de bal weg. Qixia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Youyi is nu in balbezit. Youyi schiet op doel. Tianqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Xuejin passt de bal in één keer door. Hongjie is nu in balbezit. Qixia is nu in balbezit. Guangguang rent richting de bal. Guangguang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mengde met een harde bal richting middenveld. Gaoting heeft problemen om de bal te vangen. Guanying speelt de bal door. Guangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangguang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Xuejin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui is nu in balbezit. Zungui passt de bal in één keer door. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gaoting bereikt de bal nog maar net als eerste. Youyi verovert de bal door een tackle van achteren. Youyi passt de bal in één keer door. Guangguang is nu in balbezit. Guangguang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 61%, Golos 39%.
恒达 - Golos 0:1