Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
添元地方 Drogba!
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Lanxing onderschept slim de pass. Lanxing geeft een hoge lob. Jianren kopt de bal weg. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin haalt uit met een fantastische trap. Kao bokst de bal weg.

23e minuut.
Haiqiang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yijin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaodong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lingfeng is nu in balbezit. Lingfeng passt de bal zonder na te denken. Achen is nu in balbezit. Achen draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang geeft de bal voor. Shaodong kopt de bal weg. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 添元地方 61%, Drogba! 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
添元地方 - Drogba! 0:0

48e minuut.
Xinlong kopt de bal weg. Lingfeng rent richting de bal. Lingfeng met een sublieme pass. Achen rent richting de bal. Achen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rui onderschept slim de pass. Rui passt de bal met de wreef. Achen is nu in balbezit. Achen haalt uit met een fantastische trap. Bailiang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Shaodong is nu in balbezit. Shaodong geeft de bal voor. Lanxing probeert de bal met de borst te controleren. Luxin is nu in balbezit. Luxin draait met de bal, schiet en ... Kao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
添元地方 - Drogba! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 添元地方 52%, Drogba! 48%.
添元地方 - Drogba! 0:1