Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
蓝狮 无锡恒大淘宝
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Xingqun rent richting de bal. Keyu onderschept slim de pass. Keyu speelt de bal door. Zhizhang is nu in balbezit. Zhizhang haalt uit met een fantastische trap. Tieliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kangfen geeft de bal voor. Jianwei is nu in balbezit. Weiran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weiran krijgt een gele kaart. Jianwei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jianwei kan niet meer verder spelen. Gongjin komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yansheng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Xingqun heeft problemen om de bal te vangen. Weibo rent richting de bal. Weibo met een sublieme pass. Keyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Yazhou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhizhang is nu in balbezit. Zhizhang passt de bal met de wreef. Xingqun rent richting de bal. Xingqun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Linxin probeert naar een medespeler te passen. Yansheng probeert naar een medespeler te passen. Xingqun rent richting de bal. Zhizhang is nu in balbezit. Zhizhang haalt uit met een fantastische trap. Tieliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 蓝狮 65%, 无锡恒大淘宝 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
蓝狮 - 无锡恒大淘宝 0:0

46e minuut.
Zhizhang rent richting de bal. Yongjiu is nu in balbezit. Zhizhang maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zhizhang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhizhang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Jiajun geeft een hoge lob. Weibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Weibo probeert naar een medespeler te passen. Linxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Linxin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 蓝狮 44%, 无锡恒大淘宝 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
蓝狮 - 无锡恒大淘宝 0:0