Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
上海东亚竞技 0.123456789
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Geng geeft een hoge lob. Xiangchen heeft problemen om de bal te vangen. Heyang begaat een overtreding. Heyang krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Yuanhui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geng met de inworp. Zhenchang is nu in balbezit. Zhenchang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lu met een sublieme pass. Zhihe is nu in balbezit. Xiangchen is nu in balbezit. Heyang rent richting de bal. Heyang schiet op doel. Yunlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Mengmeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenchang onderschept slim de pass. Ruixing rent richting de bal. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang draait met de bal, schiet en ... Aifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lu verovert de bal door een tackle van achteren. Rancheng is nu in balbezit. Rancheng passt de bal met de wreef. Geng is nu in balbezit. Geng geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Xiangchen rent richting de bal. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancheng passt de bal met de wreef. Zhenchang is nu in balbezit. Zhenchang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yuanhui speelt de bal door. Zhihe bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangchen rent richting de bal. Zhihe onderschept slim de pass. Zhihe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 上海东亚竞技 32%, 0.123456789 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
上海东亚竞技 - 0.123456789 0:0

65e minuut.
Haiyun onderschept slim de pass. Haiyun passt de bal met de wreef. Sangui rent richting de bal. Fuqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Fuqiang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Haiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiyun passt de bal in één keer door. Sangui is nu in balbezit. Fuqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuqiang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Yunlong met een harde bal richting middenveld. Zhenchang is nu in balbezit. Zhenchang passt de bal met de wreef. Ruixing rent richting de bal. Ruixing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 上海东亚竞技 49%, 0.123456789 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
上海东亚竞技 - 0.123456789 0:0