Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
恒达 上海东亚竞技
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Zongbi de bal onder controle te krijgen. Jianghua kopt de bal weg. Daar is Xiangchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinxing onderschept slim de pass. Jinxing geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
恒达 - 上海东亚竞技 0:1

22e minuut.
Rancheng met een sublieme pass. Ruixing rent richting de bal. zhonghuan rent richting de bal. Ruixing verovert de bal door een tackle van achteren. Ruixing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rancheng is nu in balbezit. Rancheng speelt de bal door. Xuebing rent richting de bal. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruixing rent richting de bal. Ruixing haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Zhenchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenchang probeert naar een medespeler te passen. zhonghuan rent richting de bal. Ruixing onderschept slim de pass. Ruixing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 56%, 上海东亚竞技 44%.
恒达 - 上海东亚竞技 0:1

48e minuut.
Jianghua kan de bal niet met de borst controleren. Zhenchang onderschept slim de pass. Zhenchang passt de bal met de wreef. Ruixing is nu in balbezit. Ruixing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geng met een snelle inworp. Zhenchang rent richting de bal. Zhenchang draait met de bal, schiet en ... Xiangchen kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Guangguang passt de bal met de wreef. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanying tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guanying krijgt een gele kaart. Rancheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiandong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruixing is nu in balbezit. Ruixing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jianghua geeft een hoge lob. Youyi rent richting de bal. Youyi speelt de bal door. Klungelig pakt Guangguang de bal. Guangguang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Xiangguang rent richting de bal. Xiangguang passt de bal in één keer door. Daar is Rancheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guanying is nu in balbezit. Guanying haalt uit met een fantastische trap. Yunlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rancheng rent richting de bal. Rancheng probeert naar een medespeler te passen. Jiandong rent richting de bal. Guangguang onderschept slim de pass. Guangguang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 恒达 51%, 上海东亚竞技 49%.
恒达 - 上海东亚竞技 0:1