Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogba! 无锡恒大淘宝
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zhongyong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaohua met de inworp. Xingqun rent richting de bal. Xingqun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shaodong kopt de bal weg. Kangfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luxin krijgt een gele kaart. Kangfen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhijie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhizhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizhang haalt uit met een fantastische trap. Bailiang bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Chuliang de bal. Xingqun rent richting de bal. Xingqun passt de bal met de wreef. Zhizhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizhang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Zhijie is nu in balbezit. Luxin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenlong is nu in balbezit. Luxin verovert de bal door een tackle van achteren. Luxin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yijin is nu in balbezit. Shaodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaodong draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Zhenlong de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Yansheng met een sublieme pass. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin probeert naar een medespeler te passen. Shaodong is nu in balbezit. Shaodong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Xingqun is nu in balbezit. Xingqun speelt de bal door. Zhizhang rent richting de bal. Zhizhang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogba! - 无锡恒大淘宝 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 54%, 无锡恒大淘宝 46%.
Drogba! - 无锡恒大淘宝 0:1

55e minuut.
Yaohua geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Xifu de bal onder controle te krijgen. Wanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanda geeft een lange en hoge pass. Yansheng kopt de bal weg. Bailiang bokst de bal weg.

89e minuut.
Bailiang trapt de bal weg. Yijin kopt de bal weg. Zhijie heeft problemen om de bal te vangen. Xingqun rent richting de bal. Xingqun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 73%, 无锡恒大淘宝 27%.
Drogba! - 无锡恒大淘宝 0:1