Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无锡恒大淘宝 恒达
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
zhonghuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingqun rent richting de bal. Xingqun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
无锡恒大淘宝 - 恒达 1:0

28e minuut.
Xingqun rent richting de bal. Xingqun draait met de bal, schiet en ... zhonghuan probeert de bal aan de voet te houden. Zhizhang is nu in balbezit. Zhizhang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Zhijie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gongjin komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Xingqun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guanying de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gongjin. Gongjin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zongbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizhang onderschept slim de pass. Zhizhang speelt de bal door. Xingqun rent richting de bal. Xingqun draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无锡恒大淘宝 52%, 恒达 48%.
无锡恒大淘宝 - 恒达 1:0

63e minuut.
Kangfen is nu in balbezit. Kangfen geeft de bal voor. Daar is Jianghua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingqun rent richting de bal. Xingqun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guanying bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanying passt de bal met de wreef. Zhenlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangguang is nu in balbezit. Guangguang haalt uit met een fantastische trap. Fengxian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Zongbi is nu in balbezit. Gongjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gongjin speelt de bal door. Yaohua rent richting de bal. Yaohua geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无锡恒大淘宝 34%, 恒达 66%.
无锡恒大淘宝 - 恒达 1:0