Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogba! 上海东亚竞技
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Jiandong geeft een hoge lob. Jianren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiangchen. Xiangchen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rancheng speelt de bal door. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiandong onderschept slim de pass. Shaodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaodong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Shaodong speelt de bal door. Zhaojing is nu in balbezit. Zhaojing passt de bal in één keer door. Luxin rent richting de bal. Luxin schiet op doel. Yunlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jinxing verovert de bal door een tackle van achteren. Jinxing geeft een hoge lob. Ruixing is nu in balbezit. Ruixing draait met de bal, schiet en ... Bailiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogba! - 上海东亚竞技 0:1

40e minuut.
Ruixing probeert de bal met de borst te controleren. Jianren verovert de bal door een tackle van achteren. Jianren speelt de bal door. Zhenchang is nu in balbezit. Zhenchang schiet op doel. Bailiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 54%, 上海东亚竞技 46%.
Drogba! - 上海东亚竞技 0:1

48e minuut.
Zhongyong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jinxing rent richting de bal. Jinxing passt de bal met de wreef. Ruixing is nu in balbezit. Ruixing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jianren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianren geeft een hoge lob. Jiancheng heeft problemen om de bal te vangen. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drogba! - 上海东亚竞技 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogba! 51%, 上海东亚竞技 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogba! - 上海东亚竞技 1:1