Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
容容容容 尤各瓦尔
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yongyi met een harde bal richting middenveld. Weiwei rent richting de bal. Weiwei geeft een lange en hoge pass. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Peiru rent richting de bal. Chenglei verovert de bal door een tackle van achteren. Kexin rent richting de bal. Chenglei onderschept slim de pass. Chenglei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Xuhui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xiaosu komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Dafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafeng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiaosu met de inworp. Senlin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zhixiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhixiang geeft de bal voor. Inworp. Kaixin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhijie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Haoran probeert de bal aan de voet te houden. Senlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Senlin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Haoran speelt de bal door. Gen rent richting de bal. Gen speelt de bal door. Chenglei rent richting de bal. Chenglei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haoran is nu in balbezit. Haoran geeft een hoge lob. Peiru rent richting de bal. Chenglei is nu in balbezit. Chenglei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 48%, 尤各瓦尔 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
容容容容 - 尤各瓦尔 0:0

55e minuut.
Weiwei rent richting de bal. Haoran verovert de bal door een tackle van achteren. Haoran geeft een hoge lob. Senlin is nu in balbezit. Senlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Xiaosu met een snelle inworp. Senlin rent richting de bal. Weiwei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Senlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senlin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. `Army` Jun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zhijie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chunri de bal. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chenxing is nu in balbezit. Gen onderschept slim de pass. Gen passt de bal met de wreef. Senlin is nu in balbezit. Senlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
容容容容 - 尤各瓦尔 1:0

86e minuut.
Wanyi geeft de bal voor. Inworp. Kaixin met een snelle inworp. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hongbo is nu in balbezit. Hongbo draait met de bal, schiet en ... Yongyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 40%, 尤各瓦尔 60%.
容容容容 - 尤各瓦尔 1:0