Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus 伦敦枪声
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Tiesuo rent richting de bal. Nianfa onderschept slim de pass. Nianfa passt de bal zonder na te denken. Yunwei is nu in balbezit. Yunwei draait met de bal, schiet en ... Yanbing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youguo met de inworp. Nianfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo schiet op doel. Yanbing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yanbing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jiacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap. Yanmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yanbing werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Tianze de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 伦敦枪声 0:1

29e minuut.
Chengfang heeft problemen om de bal te vangen. Chengfang passt de bal zonder na te denken. Liqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihu onderschept slim de pass. Yihu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 61%, 伦敦枪声 39%.
Inlarus - 伦敦枪声 0:1

50e minuut.
Yihu is nu in balbezit. Yihu geeft de bal voor. Daar is Tielin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yelei rent richting de bal. Yelei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inlarus - 伦敦枪声 1:1

57e minuut.
Yuanzhang is nu in balbezit. Yangshan rent richting de bal. Yuanzhang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yangshan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yangshan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nianfa geeft de bal voor. Jiacheng is nu in balbezit. Yanmin rent richting de bal. Jiacheng verovert de bal door een tackle van achteren. Jiacheng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yangshan passt de bal met de wreef. Keyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keyu geeft een hoge lob. Daar is Yihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yihu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Youguo probeert de bal aan de voet te houden. Tianze speelt de bal door. Daar is Yanmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 55%, 伦敦枪声 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inlarus - 伦敦枪声 1:1