Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolU23 冰与火之队
424 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Jinfen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhonghua komt het veld opgelopen. Chenxiang met een snelle inworp. Tongsuo is nu in balbezit. Tongsuo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Xiguan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiguan passt de bal met de wreef. Hansheng rent richting de bal. Liming rent richting de bal. Liming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yuejin rent richting de bal. Yuejin geeft een hoge lob. Inworp. Tongsuo met de inworp. Shishi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Yunrui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 冰与火之队 1:0

32e minuut.
Shishi draait met de bal, schiet en ... Hongbin kopt de bal weg. Ruoyun rent richting de bal. Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 冰与火之队 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolU23 54%, 冰与火之队 46%.
LiverpoolU23 - 冰与火之队 2:0

61e minuut.
Mingtai verovert de bal door een tackle van achteren. Ruoyun rent richting de bal. Mingtai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruoyun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ruoyun kan niet meer verder spelen. Huade komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tongsuo passt de bal met de wreef. Shishi rent richting de bal. Huade rent richting de bal. Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 冰与火之队 3:0

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mlinar trapt de bal weg. Huade kopt de bal weg. Hansheng rent richting de bal. Hansheng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Hansheng krijgt zijn hoofd ertegen. McGroarty speelt de bal door. Mingtai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng draait met de bal, schiet en ... Mlinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 冰与火之队 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolU23 58%, 冰与火之队 42%.
LiverpoolU23 - 冰与火之队 3:1