Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
冰与火之队 LiverpoolU23
Normal Tactiek 424
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Ruoyun rent richting de bal. Ruoyun geeft de bal voor. McGroarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng onderschept slim de pass. Hansheng draait met de bal, schiet en ... Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng schiet op doel. Weiming probeert de bal aan de voet te houden. Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hongbin is nu in balbezit. Hongbin probeert naar een medespeler te passen. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming rent richting de bal. Liming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ruoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongsuo rent richting de bal. Tongsuo passt de bal zonder na te denken. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenxiang geeft een lange en hoge pass. Liming probeert de bal met de borst te controleren. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng draait met de bal, schiet en ... Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ruoyun is nu in balbezit. Shishi onderschept slim de pass. Shishi passt de bal zonder na te denken. Ruowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruowen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yunrui trapt de bal weg. Liming rent richting de bal. Liming draait met de bal, schiet en ... Mlinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liming is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Liming neemt zijn aanloop. Mlinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - LiverpoolU23 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 37%, LiverpoolU23 63%.
冰与火之队 - LiverpoolU23 1:0

72e minuut.
Ruowen is nu in balbezit. Yatai onderschept slim de pass. Yatai geeft een lange en hoge pass. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng schiet op doel. Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hongbin geeft de bal voor. Dongze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liming. Liming krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Yuejin heeft problemen om de bal te vangen. Yuejin passt de bal zonder na te denken. Ruoyun speelt de bal door. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ruoyun kopt de bal weg. Dongze rent richting de bal. Met opzet legt Liming zijn tegenspeler op de grond. Liming krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 48%, LiverpoolU23 52%.
冰与火之队 - LiverpoolU23 1:0