Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
尤各瓦尔 Inlarus
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yangshan probeert naar een medespeler te passen. Yelei rent richting de bal. Chenxing verovert de bal door een tackle van achteren. Chengfang onderschept slim de pass. Chengfang draait met de bal, schiet en ... `Army` Jun bokst de bal weg.

5e minuut.
Nianfa speelt de bal door. Chengfang rent richting de bal. Weiwei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chengfang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chengfang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. `Army` Jun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - Inlarus 0:1

29e minuut.
Kaixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaixin passt de bal met de wreef. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
尤各瓦尔 - Inlarus 1:1

36e minuut.
Youguo is nu in balbezit. Debang onderschept slim de pass. Zhijie speelt de bal door. Liaoyang heeft problemen om de bal te vangen. Liaoyang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Weiwei is nu in balbezit. Chengfang onderschept slim de pass. Kexin rent richting de bal. Yelei onderschept slim de pass. Yelei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yifei is nu in balbezit. Yifei geeft de bal voor. Inworp. Chenxing met de inworp. Kaixin geeft een lange en hoge pass. Yanbing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 56%, Inlarus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
尤各瓦尔 - Inlarus 1:1

50e minuut.
Chengfang is nu in balbezit. Chengfang passt de bal in één keer door. Debang is nu in balbezit. Yelei verovert de bal door een tackle van achteren. Yelei geeft een hoge lob. `Army` Jun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Chengfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelei rent richting de bal. Yelei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kaixin heeft problemen om de bal te vangen. Kaixin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yifei de bal onder controle te krijgen. Zhijie rent richting de bal. Zhijie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 55%, Inlarus 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
尤各瓦尔 - Inlarus 1:1