Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
冰与火之队 西安狼
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng passt de bal zonder na te denken. Hongbin geeft een hoge lob. Hansheng rent richting de bal. Hansheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - 西安狼 1:0

12e minuut.
Hansheng schiet op doel. `Strong` Qiang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanquan geeft een hoge lob. Beihai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - 西安狼 2:0

19e minuut.
Tieling rent richting de bal. Tieling geeft een lange en hoge pass. Mingfeng onderschept slim de pass. Wanquan rent richting de bal. Wanquan geeft een hoge lob. Paal! Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - 西安狼 3:0

23e minuut.
Liming is nu in balbezit. Zhongmou is nu in balbezit. Zhongmou passt de bal zonder na te denken. Daar is Hansheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Beihai verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongmou rent richting de bal. Met opzet legt Liming zijn tegenspeler op de grond. Liming krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 49%, 西安狼 51%.
冰与火之队 - 西安狼 3:0

52e minuut.
Zhongmou met een sublieme pass. Hongdao is nu in balbezit. Hongdao passt de bal zonder na te denken. Liping rent richting de bal. Liping schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - 西安狼 3:1

63e minuut.
Liping rent richting de bal. Hongdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatai verovert de bal door een tackle van achteren. Liping bereikt de bal nog maar net als eerste. Liping schiet op doel. Yunrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Zhongmou speelt de bal door. Ruoyun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hansheng de bal. Liming is nu in balbezit. Liming draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 61%, 西安狼 39%.
冰与火之队 - 西安狼 3:1