Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus 容容容容
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Senlin onderschept slim de pass. Chenglei rent richting de bal. Yanmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenglei onderschept slim de pass. Chenglei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 容容容容 0:1

10e minuut.
Yanbing met een sublieme pass. Daar is Gen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gen speelt de bal door. Senlin is nu in balbezit. Senlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Shengjie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xuhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuhui speelt de bal door. Chenglei is nu in balbezit. Chenglei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Senlin controleert de bal met de borst. Nianfa rent richting de bal. Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Chenglei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenglei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 容容容容 0:2

39e minuut.
Yangshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangshan met een sublieme pass. Tianze rent richting de bal. Chenglei verovert de bal door een tackle van achteren. Chenglei haalt uit met een fantastische trap. Yanbing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Yangshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Senlin met een sublieme pass. Chenglei rent richting de bal. Chenglei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 38%, 容容容容 62%.
Inlarus - 容容容容 0:2

49e minuut.
Nianfa rent richting de bal. Nianfa geeft de bal voor. Shicheng kopt de bal weg. Yihu is nu in balbezit. Yihu haalt uit met een fantastische trap. Yongyi bokst de bal weg.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuhui met een snelle inworp. Chenglei is nu in balbezit. Senlin is nu in balbezit. Senlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tianze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianze passt de bal in één keer door. Daar is Yanmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenglei is nu in balbezit. Chenglei schiet op doel. Yanbing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Nianfa verovert de bal door een tackle van achteren. Nianfa speelt de bal door. Wanyi rent richting de bal. Yelei onderschept slim de pass. Yelei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chengfang is nu in balbezit. Hongchang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chengfang. Hongchang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hongchang kan niet meer verder spelen. Xiaosu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Chengfang rent richting de bal. Haoran onderschept slim de pass. Senlin met een sublieme pass. Chenglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenglei schiet op doel. Yanbing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 47%, 容容容容 53%.
Inlarus - 容容容容 0:2