Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
西安狼 LiverpoolU23
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Menglin is nu in balbezit. Met opzet legt Hongdao zijn tegenspeler op de grond. Menglin raakt geblesseerd tijdens het duel. Chenxiang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tingwei kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zhongmou geeft een hoge lob. Ruowen speelt de bal door. Tingwei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi passt de bal zonder na te denken. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei haalt uit met een fantastische trap. `Strong` Qiang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 54%, LiverpoolU23 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
西安狼 - LiverpoolU23 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Donghai de bal. Mingtai rent richting de bal. Hongdao is nu in balbezit. Liping is nu in balbezit. Liping haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zhongliang probeert naar een medespeler te passen. Liping rent richting de bal. Liping passt de bal in één keer door. Hongdao rent richting de bal. Hongdao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingfeng onderschept slim de pass. Zhongmou rent richting de bal. Shishi onderschept slim de pass. Shishi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. `Strong` Qiang trapt de bal weg. Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng geeft een lange en hoge pass. McGroarty heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Menglin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziqian met de inworp. Yuansheng rent richting de bal. Yuansheng geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Donghai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 45%, LiverpoolU23 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
西安狼 - LiverpoolU23 0:0