Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real.AFY 冰与火之队
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Daar is Yuejin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongbin rent richting de bal. Hongbin speelt de bal door. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real.AFY - 冰与火之队 0:1

19e minuut.
Xiaoxin passt de bal zonder na te denken. Wanquan rent richting de bal. Wanquan passt de bal met de wreef. Chenxiang is nu in balbezit. Chenxiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wanquan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiguan rent richting de bal. Xiguan passt de bal zonder na te denken. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Xiguan de bal. Xiaoxin rent richting de bal. Xiaoxin passt de bal in één keer door. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenxiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Yanming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liming rent richting de bal. Liming met een sublieme pass. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 50%, 冰与火之队 50%.
Real.AFY - 冰与火之队 0:1

47e minuut.
Yanming rent richting de bal. Yatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanming krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Wanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong speelt de bal door. Xiaoxin is nu in balbezit. Xiaoxin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Xiguan is nu in balbezit. Xiaoxin verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin probeert naar een medespeler te passen. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenxiang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yuejin is nu in balbezit. Paal!

63e minuut.
Ruoyun passt de bal zonder na te denken. Yanming rent richting de bal. Xiguan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanming roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yanming kan niet meer verder spelen. Fen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 39%, 冰与火之队 61%.
Real.AFY - 冰与火之队 0:1