Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
容容容容 冰与火之队
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hongchang is nu in balbezit. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongchang is nu in balbezit. Liming verovert de bal door een tackle van achteren. Liming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Haoran rent richting de bal. Hansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming draait met de bal, schiet en ... Shicheng probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tieling neemt de hoekschop. Wanquan kopt de bal weg. Hansheng probeert de bal aan de voet te houden. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Gen is nu in balbezit. Gen passt de bal met de wreef. Chenglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenglei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 67%, 冰与火之队 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
容容容容 - 冰与火之队 0:0

50e minuut.
Chenglei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hongbin de bal onder controle te krijgen. Gen rent richting de bal. Gen schiet op doel. Xuhui maakt een snoekduik en kopt de bal. Yunrui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hansheng rent richting de bal. Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri passt de bal met de wreef. Senlin is nu in balbezit. Senlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hongbin probeert de bal aan de voet te houden. Hongbin probeert naar een medespeler te passen. Senlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senlin draait met de bal, schiet en ... Jinfen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
容容容容 - 冰与火之队 1:0

78e minuut.
Xuhui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senlin rent richting de bal. Senlin geeft de bal voor. Gen rent richting de bal. Gen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hansheng kopt de bal weg. Wanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanquan geeft een lange en hoge pass. Hansheng rent richting de bal. Hansheng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 49%, 冰与火之队 51%.
容容容容 - 冰与火之队 1:0