Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolU23 尤各瓦尔
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Feiteng verovert de bal door een tackle van achteren. Feiteng geeft een lange en hoge pass. Donghai heeft problemen om de bal te vangen. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Menglin geeft een hoge lob. Inworp. Kaixin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feiteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiteng schiet op doel. Mlinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mingtai verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi is nu in balbezit. Shishi passt de bal in één keer door. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Weiwei onderschept slim de pass. Feiteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiteng met een sublieme pass. Klungelig pakt Liaoyang de bal. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap. Mlinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Weiwei kopt de bal weg. Liaoyang heeft problemen om de bal te vangen. McGroarty rent richting de bal. Liaoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 尤各瓦尔 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolU23 52%, 尤各瓦尔 48%.
LiverpoolU23 - 尤各瓦尔 0:1

70e minuut.
Menglin heeft problemen om de bal te vangen. Liaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaoyang passt de bal met de wreef. Feiteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiteng haalt uit met een fantastische trap. Mlinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolU23 - 尤各瓦尔 0:2

75e minuut.
Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi passt de bal met de wreef. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei schiet op doel. `Army` Jun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolU23 70%, 尤各瓦尔 30%.
LiverpoolU23 - 尤各瓦尔 0:2