Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
尤各瓦尔 LiverpoolU23
Normal Tactiek 424
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Weiwei verovert de bal door een tackle van achteren. Weiwei speelt de bal door. Liaoyang is nu in balbezit. Zhijie is nu in balbezit. Zhijie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
`Army` Jun trapt de bal weg. Menglin kopt de bal weg. Peiru probeert de bal met de borst te controleren. Tingwei rent richting de bal. Tingwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Donghai onderschept slim de pass. Donghai geeft de bal voor. Kaixin met een sublieme pass. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
McGroarty kopt de bal weg. Kaixin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaixin passt de bal zonder na te denken. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang schiet op doel. Mlinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei verovert de bal door een tackle van achteren. Tingwei met een sublieme pass. Daar is Shishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shishi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
`Army` Jun trapt de bal weg van het doel. Menglin is nu in balbezit. Dafeng begaat een overtreding. Dafeng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 58%, LiverpoolU23 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
尤各瓦尔 - LiverpoolU23 0:0

48e minuut.
Debang geeft een hoge lob. Inworp. Ruowen met een snelle inworp. Shishi is nu in balbezit. Shishi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi passt de bal zonder na te denken. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kexin met een harde bal richting middenveld. Menglin probeert de bal met de borst te controleren. Menglin passt de bal in één keer door. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mingtai is nu in balbezit. Weiwei rent richting de bal. Mingtai maakt een afschuwelijke overtreding. Mingtai krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Zhijie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaoyang rent richting de bal. Menglin begaat een overtreding. Menglin krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap. Chenxiang heeft problemen om de bal te vangen. Kaixin rent richting de bal. Kaixin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shishi rent richting de bal. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishi is nu in balbezit. Tingwei heeft problemen om de bal te vangen. Tingwei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. `Army` Jun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 56%, LiverpoolU23 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
尤各瓦尔 - LiverpoolU23 0:0