Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
伦敦枪声 西安狼
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Baocheng kopt de bal weg. Daar is Guowei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liping is nu in balbezit. Liping draait met de bal, schiet en ... Xiaozhou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 西安狼 0:1

8e minuut.
Liqing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achen probeert de bal met de borst te controleren. Zhongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Achen verovert de bal door een tackle van achteren. Achen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yuanzhang geeft een hoge lob. `Strong` Qiang speelt de bal door. Yuansheng met een sublieme pass. Liping bereikt de bal nog maar net als eerste. Liping draait met de bal, schiet en ... Xiaozhou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Baocheng rent richting de bal. Liqing verovert de bal door een tackle van achteren. Liqing geeft een lange en hoge pass. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 55%, 西安狼 45%.
伦敦枪声 - 西安狼 0:1

47e minuut.
Lvyin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hu`en komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tielin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yuansheng zal de hoekschop nemen. Baocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baocheng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baocheng met een snelle inworp. Yuanzhang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hongdao. Hongdao krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Yuanzhang raakt geblesseerd tijdens het duel. Liqing met een snel genomen vrije trap. Jiacheng is nu in balbezit. Beihai verovert de bal door een tackle van achteren. Tiesuo verovert de bal door een tackle van achteren. Tiesuo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ziqian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hu`en zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
伦敦枪声 - 西安狼 1:1

69e minuut.
Daar is Guowei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongdao rent richting de bal. Yuanzhang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hongdao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hongdao neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

80e minuut.
Dongbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongdao rent richting de bal. Hongdao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yunwei geeft een hoge lob. Luosi rent richting de bal. Achen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Achen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 53%, 西安狼 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
伦敦枪声 - 西安狼 1:1