Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus Real.AFY
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Yelei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang passt de bal zonder na te denken. Daar is Yelei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yelei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Keyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yifei komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Yangshan rent richting de bal. Yanming onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nianfa. Nianfa krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Yangshan geeft een hoge lob. Tianze probeert de bal aan de voet te houden. Xiaoxin rent richting de bal. Chenxiang is nu in balbezit. Chenxiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Yanmin de bal. Yanbing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Yanmin geeft een hoge lob. Yanming kopt de bal weg. Chenxiang heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Qidong onderschept slim de pass. Qidong geeft de bal voor. Daar is Tianze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenxiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jianshuo rent richting de bal. Inworp. Jianshuo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaoxin heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoxin haalt uit met een fantastische trap. Yanbing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 59%, Real.AFY 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inlarus - Real.AFY 0:0

54e minuut.
Chenxiang is nu in balbezit. Xiaoxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianze bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin onderschept slim de pass. Xiaoxin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yanmin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaoxin rent richting de bal. Xiaoxin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chenxiang krijgt zijn hoofd ertegen. Jianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianshuo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yangshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangshan passt de bal in één keer door. Yihu probeert naar een medespeler te passen. Yelei heeft problemen om de bal te vangen. Yelei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - Real.AFY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 44%, Real.AFY 56%.
Inlarus - Real.AFY 1:0