Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
尤各瓦尔 冰与火之队
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Yuejin kan de bal niet met de borst controleren. Liaoyang rent richting de bal. Yuejin begaat een overtreding. Yuejin krijgt een gele kaart. Liaoyang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhijie met een snel genomen vrije trap. Liaoyang is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Liming passt de bal zonder na te denken. Tieling rent richting de bal. Tieling met een sublieme pass. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. `Army` Jun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Xiguan kopt de bal weg. Weiwei probeert naar een medespeler te passen. Debang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng onderschept slim de pass. Hansheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Xiguan is nu in balbezit. Kaixin onderschept slim de pass. Kaixin passt de bal in één keer door. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 54%, 冰与火之队 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
尤各瓦尔 - 冰与火之队 0:0

48e minuut.
Zhijie kopt de bal weg. Yatai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liaoyang. Liaoyang krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Peiru is nu in balbezit. Peiru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zhijie de bal. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang schiet op doel. Yunrui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - 冰与火之队 1:0

75e minuut.
Jinfen geeft een hoge lob. Daar is Dafeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiguan rent richting de bal. Daar is Dafeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafeng geeft een hoge lob. Yunrui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dafeng geeft een lange en hoge pass. Kaixin is nu in balbezit. Kaixin passt de bal in één keer door. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 32%, 冰与火之队 68%.
尤各瓦尔 - 冰与火之队 1:0