Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
冰与火之队 尤各瓦尔
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Weiwei geeft de bal voor. Yuejin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang schiet op doel. Yunrui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - 尤各瓦尔 0:1

10e minuut.
Liming passt de bal in één keer door. Hansheng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiwei. Hansheng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liming komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Huade is nu in balbezit. Hongbo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hongbo krijgt een gele kaart. Huade raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Zhijie rent richting de bal. Zhijie passt de bal in één keer door. Daar is Liaoyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap. Yuejin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hongbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaixin rent richting de bal. Kaixin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hansheng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liming de bal. Liming speelt de bal door. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yunrui trapt de bal weg van het doel. Hongbo kopt de bal weg. Huade bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijie verovert de bal door een tackle van achteren. Zhijie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Debang geeft een hoge lob. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin passt de bal zonder na te denken. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Dafeng de bal. Xiguan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dafeng. Dafeng krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jinfen geeft een lange en hoge pass. Yatai kopt de bal weg. Weiwei heeft problemen om de bal te vangen. Zhijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 53%, 尤各瓦尔 47%.
冰与火之队 - 尤各瓦尔 0:1

89e minuut.
Zhijie passt de bal zonder na te denken. Liaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuejin is nu in balbezit. Liaoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 51%, 尤各瓦尔 49%.
冰与火之队 - 尤各瓦尔 0:1