Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
容容容容 LiverpoolU23
Normal Tactiek 424
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Shishi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tingwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haoran bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishi is nu in balbezit. Shishi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chenxiang passt de bal in één keer door. Tongsuo rent richting de bal. Met opzet legt Shengjie zijn tegenspeler op de grond. Shengjie krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Haoran speelt de bal door. Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gen met een sublieme pass. Chenglei rent richting de bal. Chenglei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
容容容容 - LiverpoolU23 1:0

35e minuut.
Weiming geeft een hoge lob. Inworp. Xuhui met een snelle inworp. Senlin is nu in balbezit. Senlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chenglei is nu in balbezit. Senlin is nu in balbezit. Mingtai maakt een afschuwelijke overtreding. Mingtai krijgt een gele kaart. Senlin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Senlin kan niet meer verder spelen. Xiaosu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 48%, LiverpoolU23 52%.
容容容容 - LiverpoolU23 1:0

47e minuut.
Ruowen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shishi met een sublieme pass. Menglin speelt de bal door. Tongsuo is nu in balbezit. Tongsuo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
McGroarty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGroarty geeft de bal voor. Daar is Wanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Xiaosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaosu geeft een hoge lob. Chenglei is nu in balbezit. Chenglei schiet op doel. Mlinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
容容容容 - LiverpoolU23 2:0

65e minuut.
Haoran is nu in balbezit. Haoran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tongsuo met de inworp. Shishi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Chenxiang geeft een hoge lob. Zhixiang probeert de bal aan de voet te houden. Shishi maakt een afschuwelijke overtreding. Zhixiang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zhixiang kan niet meer verder spelen. Hongchang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 39%, LiverpoolU23 61%.
容容容容 - LiverpoolU23 2:0