Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus 西安狼
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Zhongliang speelt de bal door. Daar is Nianfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongliang begaat een overtreding. Zhongliang krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Youguo met de inworp. Kangchun is nu in balbezit. Zhongliang is nu in balbezit. Kangchun verovert de bal door een tackle van achteren. Kangchun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yangshan geeft een hoge lob. Kangchun kopt de bal weg. Ziwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zhongmou speelt de bal door. Nianfa rent richting de bal. Hongdao onderschept slim de pass. Liping is nu in balbezit. Liping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 36%, 西安狼 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inlarus - 西安狼 0:0

50e minuut.
Zhongliang controleert de bal met de borst. Hongdao is nu in balbezit. Hongdao passt de bal zonder na te denken. Liping bereikt de bal nog maar net als eerste. Liping schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 西安狼 0:1

74e minuut.
Yanmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangshan rent richting de bal. Liping bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongdao schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 59%, 西安狼 41%.
Inlarus - 西安狼 0:1