Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
西安狼 Inlarus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Youguo verovert de bal door een tackle van achteren. Youguo met een sublieme pass. Hongdao probeert naar een medespeler te passen. Liping probeert de bal met de borst te controleren. Liping schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Yanbing met een harde bal richting middenveld. Hongdao kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yangshan de bal onder controle te krijgen. Liping is nu in balbezit. Liping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Youguo is nu in balbezit. Baocheng is nu in balbezit. Baocheng passt de bal met de wreef. Liping is nu in balbezit. Liping draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zhongmou passt de bal in één keer door. Zhongliang heeft problemen om de bal te vangen. Zhongliang passt de bal in één keer door. Hongdao rent richting de bal. Hongdao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Liping controleert de bal met de borst. Tianze bereikt de bal nog maar net als eerste. Liping begaat een overtreding. Liping krijgt een gele kaart. Tianze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tianze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beihai heeft problemen om de bal te vangen. Yelei is nu in balbezit. Yelei schiet op doel. `Strong` Qiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Keyu kopt de bal weg. Yanmin rent richting de bal. Liping verovert de bal door een tackle van achteren. Liping haalt uit met een fantastische trap. Yanbing probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Liping is nu in balbezit. Keyu rent richting de bal. Liping rent richting de bal. Liping haalt uit met een fantastische trap. Yanbing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
西安狼 - Inlarus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 42%, Inlarus 58%.
西安狼 - Inlarus 1:0

55e minuut.
Zhongliang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youguo met een snelle inworp. Kangchun probeert de bal met de borst te controleren. Kangchun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tianze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianze geeft een hoge lob. Daar is Mingfeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Nianfa de bal. Hongdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongdao passt de bal zonder na te denken. Yangshan is nu in balbezit. Yangshan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 56%, Inlarus 44%.
西安狼 - Inlarus 1:0