Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real.AFY 伦敦枪声
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Xiaoxin passt de bal met de wreef. Chenxiang rent richting de bal. Oulu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oulu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Yanming is nu in balbezit. Yunwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwei met een sublieme pass. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Xueyu passt de bal met de wreef. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin is nu in balbezit. Xiaoxin draait met de bal, schiet en ... Zhanbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real.AFY - 伦敦枪声 1:0

43e minuut.
Xiaoxin rent richting de bal. Yuanzhang is nu in balbezit. Xiaoxin verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin haalt uit met een fantastische trap. Zhanbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real.AFY - 伦敦枪声 2:0

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zhanbo niet meer kan verder spelen. Xiaozhou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 45%, 伦敦枪声 55%.
Real.AFY - 伦敦枪声 2:0

56e minuut.
Tiesuo rent richting de bal. Xueyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xueyu geeft de bal voor. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenxiang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Nantian rent richting de bal. Nantian geeft een hoge lob. Tiesuo kopt de bal weg. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap. Xiangwei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Qidong rent richting de bal. Qidong speelt de bal door. Tiesuo rent richting de bal. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 50%, 伦敦枪声 50%.
Real.AFY - 伦敦枪声 2:0